Let op! Wij maken alleen pasfoto's in ons filiaal in Meerkerk

Pasfoto's laten maken?

U bent op zoek naar een adres om een pasfoto te laten maken in de gemeente Vijfheerenlanden ? Zoek dan niet langer! Wij staan voor u klaar om pasfoto’s te maken die geschikt zijn voor al uw officiële documenten. De rijksoverheid heeft specifieke eisen waar een pasfoto aan moet voldoen. Denk hierbij aan het formaat van de foto, de lengte en breedte van het gezicht, de foto moet in kleur en natuurlijk goedgelijkend zijn. Kom snel bij ons langs en laat uw pasfoto maken binnen enkele seconden.

 

Verlenging rijbewijs online aanvragen

Wat zijn de voordelen:

-U heeft uw nieuwe rijbewijs al binnen 2-3 werkdagen.
-Geen wachttijd bij de gemeente.

Wilt u uw Nederlandse rijbewijs verlengen en staat u ingeschreven in een gemeente die deelneemt aan ‘Digitaal aanvragen rijbewijs’? Dan is het bij mij mogelijk om direct op de website van RDW de aanvraag in te dienen. Daarvoor dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

-U heeft een Nederlands rijbewijs.
-U vraagt een verlenging van uw rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
-U staat ingeschreven bij een gemeente waar online verlengen mogelijk is. Kijk hiervoor onder het kopje ‘Deelnemende gemeenten’ op deze pagina (Vijfheerenlanden en Molenlanden doen mee)
-U heeft de ID-check toegevoegd aan de DigiD app. Hiervoor heeft u een Android smartphone versie 7.0 of hoger of een iPhone 7 of hoger met iOS versie 13.2 of hoger nodig. Een handig stappenplan vindt u op de website van DigiD.

Voldoet u niet aan alle voorwaarden, dan kunt u uw rijbewijs niet online verlengen. Ga dan naar de gemeente waar u staat ingeschreven.

 

Pasfoto op afspraak?

Nee hoor! U hoeft geen afspraak te maken als u bij ons langs wilt komen om een pasfoto te laten maken. Kom gewoon even langs en wij maken tijd vrij om uw pasfoto te maken.


Pasfoto meerkerk, pasfoto vianen, pasfoto ameide, pasfoto vijfheerenlanden